Tiramisu slof

Ik heb vandaag een tiramisu slof gebakken. Super makkelijk om te maken en ik vind dat hij er tegelijkertijd gezellig en verrukkelijk uit ziet! Hoe leuk ook voor op tafel tijdens een Paas brunch of andere feestelijke gelegenheid?

Ik heb de tiramisu slof gebakken met deze bakvorm.

Klik hier voor meer feestelijke recepten!

Bekijk mijn boeken hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Tiramisu slof

  • Bereidingstijd: 50 minuten
  • Porties: 5 porties
  • Aantal koolhydraten: 4 g khd per portie

Ingrediënten

Slof:

Room vulling:


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng de ingrediënten van de slof tot een stevig mengsel en verdeel het over de bakvorm.
Druk het goed aan en bak het ongeveer 25 a 30 minuten goudbruin in de oven.
Maak ondertussen de koffie en laat het afkoelen.
Zodra de slof klaar is leg je de slof ondersteboven in een ovenschaal met daarin de koffie.
Laat de slof de koffie opnemen en maak ondertussen de romige vulling door de mascarpone te mengen met slagroom en erythritol.
Draai de slof weer op de goede kant en spuit het romige mengsel mooi over de slof en garneer het met cacaopoeder en eventueel rood fruit of blauwe besjes.


Sleutelwoorden: koolhydraatarm, glutenvrij, keto, low carb, slof, gebak, taart, tiramisu, koolhydraatbeperkt,

Heb je mijn ebook, snelle, makkelijke toegankelijke recepten al gezien?

One Comment

  1. Hanny Gijsel

    Hallo Oanh, lijkt me een heerlijk recept. Alleen op welke maat heb je de slof vorm dan gebruikt?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.