Wortelcake

Ik heb deze heerlijke wortel cake gebakken. Hij is perfect van smaak en leuk om te serveren voor bijvoorbeeld het paas ontbijt! Super makkelijk om te maken en ook ideaal om in te vriezen. (Snijd de cake alvast in plakken als je het invriest en vries de Cream niet in) Hij is hier al helemaal goedgekeurd, smullen!

Ik heb de wortel cake gebakken met deze bakvorm.

Klik hier voor meer wortel recepten!

Bekijk mijn boeken hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Wortelcake

  • Bereidingstijd: 45 minuten
  • Porties: 6 plakjes
  • Aantal koolhydraten: 2,5 g khd per plakje

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng de ingrediënten van de cake tot een egaal mengsel en schep het in de bakvorm.
Bak de cake 30-35 minuten in de oven.

Laat de cake afkoelen en maak ondertussen de Cream door de roomkaas te mengen met vanille en bruine suikervervanger.
Verdeel de cream over de cake en strooi er wat kaneel over. 


Sleutelwoorden: koolhydraatarm, glutenvrij, low carb, keto, wortel, cake, carrot,

Heb je mijn ebook, snelle, makkelijke toegankelijke recepten al gezien?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.