Een van de makkelijkste en tegelijkertijd de lekkerste ontbijtjes zijn wafels!
Vandaag heb ik ze niet gemaakt met amandelmeel, maar met eiwitpoeder. De eiwitpoeders uit mijn Winkeltje zijn gemaakt van pure en natuurlijke ingrediƫnten wat ik mega fijn vind! Ze zijn luchtiger dan amandelmeel wafels en in combinatie met de stroop en poedersuikervervanger is het een grote traktatie!
Ik heb de wafels gebakken met deze bakvorm.
Meer wafel recepten vind je hier!
Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
PrintWafels!
- Bereidingstijd: 30 minuten
- Porties: 4
- Aantal koolhydraten: 1 g khd per wafel
Omschrijving
Je kan ze in de wafelijzer maker of inĀ deze bakvormpjes!
Klik op de gekleurde ingrediƫnten om te zien welke producten ik gebruik.
Ingrediƫnten
- 30 g eiwitpoeder (klik)
- 3 eieren
- 10 g bruine suikervervanger (klik)
- 1 tl vanille-extract
- 2 tl wijnsteenbakpoeder
- snufje zout
- 25 g gesmolten roomboter
- 45 g Griekse yoghurt
Extra:
- Stroopvervanger (klik)
- Poedersuikervervanger
- Verse aardbeien
- tip: Vers geklopte slagroom
Bereidingswijze
Mix alle ingrediƫnten tot een egaal beslag en giet het beslag in 4 porties in een voorverwarmde wafelijzer of bakvormpjes.
(Als je ze in de oven maakt bak je ze 20a25 minuten op 160c)
Schenk de wafels met stroopvervanger, poedersuikervervanger en verse aardbeien en geniet!
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, wafel, wafels
Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!