Een van de makkelijkste en tegelijkertijd de lekkerste ontbijtjes zijn wafels!
Vandaag heb ik ze niet gemaakt met amandelmeel, maar met eiwitpoeder. De eiwitpoeders van Oanh’s Winkeltje zijn gemaakt van pure en natuurlijke ingrediënten wat ik mega fijn vind! Ze zijn luchtiger dan amandelmeel wafels en in combinatie met de stroop en poedersuikervervanger is het een grote traktatie!
Je kan ze in de wafelijzer maker of in deze bakvormpjes!
Ingrediënten 4 stuks
0.9 khd per wafel- 30 g eiwitpoeder
- 3 eieren
- 10 g Sukrin+
- 1 tl vanille-extract
- 2 tl wijnsteenbakpoeder
- snufje zout
- 25 g gesmolten roomboter
- 45 g Griekse yoghurt
Extra:
- Stroopvervanger
- Poedersuikervervanger
- Verse aardbeien
- tip: Vers geklopte slagroom
Bereidingswijze:
Mix alle ingrediënten tot een egaal beslag en giet het beslag in 4 porties in een voorverwarmde wafelijzer of bakvormpjes.
(Als je ze in de oven maakt bak je ze 20a25 minuten op 180c)
Schenk de wafels met stroopvervanger, poedersuikervervanger en verse aardbeien en geniet! X