Witte chocolade frambozen cheesecake!

Hoe leuk en vooral lekker is deze witte chocolade cheesecake! Hij heeft een super crunchy bodem, een romige vulling en een zoete en frisse topping. Je kan zoveel smakelijke desserts en ander lekkers maken van de witte chocolade waaronder deze witte chocolade mousse (klik) Ik vind het een perfecte zomerse traktatie! 

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Witte chocolade frambozen cheesecake!

  • Bereidingstijd: 3,5 uur
  • Porties: 8
  • Aantal koolhydraten: 8.4 g khd per punt

Ingrediënten

Bodem:

Vulling:

Topping:


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng de ingrediënten van de bodem en druk het mengsel aan in een ingevette springvorm van 21diacm.
Leg de taartbodem 25 minuten in de oven.
Doe de gelatineblaadjes in een kommetje met koud water en smelt ondertussen de chocolade au bain-marie.
Meng de slagroom, roomkaas, mascarpone, erythritol en vanille in een kom tot een egale massa.
Pureer de frambozen en voeg die toe.
Los de gelatineblaadjes op in een pannetje met ongeveer 4 el water en meng het samen met de gesmolten chocolade bij het roomkaas mengsel.
Giet het mengsel over de taartbodem wanneer deze is afgekoeld en laat het minimaal 3 uur in de koelkast opstijven.
Garneer de taart tot slot met frambozen en witte chocolade.

 


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, witte, chocolade, frambozen, cheesecake, taart


 

 

2 Comments

  1. Klinkt lekker, waar koop je die witte chocolade??

  2. Is het de bedoeling dat het slagroom mengsel stijf geklopt is of moet deze lobbig zijn?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.