Wok met zoetzure saus!

Deze week heb ik dit heerlijke avondmaaltje gemaakt voor de Challenge. Een bordje gevuld met heerlijke groenten en zoet zure saus gemaakt van deze suikervrije ketchup ! Een mooi gerecht om left over groenten weg te werken en eindeloos mee te variëren! Ik heb er een vega versie van gemaakt, maar hij is zonder twijfel overheerlijk met cashewnoten, garnalen, tofu en kipfilet! Je hebt het gerecht in 20 minuten op tafel getoverd wat ook onwijs fijn is.

Hou je van dit recept? Dan is deze tjap tjoy ook zeker een aanrader!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Wok met zoetzure saus!

  • Bereidingstijd: 25 minuten
  • Porties: 1
  • Aantal koolhydraten: 17 g khd (11 g khd exclusief de ananas)

Omschrijving

Gebruik deze rasp om courgette slierten te maken of deze veggie ricer om rijst te maken van groenten. Heerlijk bij de wok!

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd de peen en sperziebonen in plakjes en de broccoli in roosjes.
Blancheer de peen, sperziebonen en broccoli in een pan met water.
Snipper de ui, knoflook en gember en fruit het in een pan met kokosolie.
Snijd ondertussen de champignons en ananas in plakjes en voeg het bij de uien in de pan en bak het enkele minuten.
Voeg de ketchup, sojasaus, azijn, bruine suikervervanger en de peper toe.
Voeg de rest van de geblancheerde groenten toe, samen met de sesamzaad en tauge en bak het geheel 2 minuten.
Schep de zoetzure wok op en garneer het gerecht tot slot met verse koriander.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, wok, zoet, zuur,

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.