Mokka chocolade trifle!

Voor deze week heb ik deze ultra makkelijke en mega smaakvolle trifle gemaakt! Hij heeft een eerste laagje van mokka, gevolgd door witte chocolade mousse en daarbovenop chocolademousse met daartussen deze krokante chocolade wafels. Deze peuzel je met z’n tweeën op of verdeel je eenvoudig over twee glaasjes.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme mokka chocolade trifle!

  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Porties: 2
  • Aantal koolhydraten: 6.2 g khd per portie

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Klop de slagroom lobbig.
Smelt de witte chocolade au-bain marie.
Voeg de roomkaas, bruine suikervervanger en vanille toe en klop het mengsel luchtig.
Verdeel het mengsel in drieën en voeg in het eerste mengsel de espressopoeder, in het volgende mengsel de witte chocolade en het laatste mengsel de cacaopoeder. 
Snijd de chocoladewafel in dunne reepjes.
Vul een mooi glas met de mokka mousse, gevolgd door de gesneden chocolade wafel. Vervolgens de witte chocolademousse met daarbovenop weer wat gesneden chocolade wafel en tot slot de chocolademousse met het laatste beetje chocolade wafel. 

Voeg er eventueel nog wat witte chocolade snippers toe en rood fruit.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, trifle, mousse, toetje, dessert, romig. chocolade

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

4 Comments

  1. Avatar foto

    Wat voor chocolade wafel kan ik gebruiken?
    Ria

  2. Avatar foto

    Hallo
    Ik heb hem gemaakt hij is in een woord geweldig

  3. Avatar foto
    Kim Hofman

    De slagroom erbovenop?

  4. Avatar foto

    Welke roomkaas kan je het best gebruiken?

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.