Zuurkool zalm flammkuchen

Van de week werd er gevraagd naar een recept met zuurkool. En dan niet een winters stamppotje of ovenschotel, maar dan eentje die ook heerlijk is in de lente en zomer. Hij is heerlijk als diner maar ook als leuk om op te peuzelen als shared lunch met bijvoorbeeld een frisse salade on the side.

Wil je meer exclusieve recepten zien? Bekijk dan mijn kookboeken hier voor een frisse dosis inspiratie!

Klik hier voor meer heerlijke pizza recepten.

Mededeling:
Wisten jullie dat je t/m aanstaande zondag een heleboel koopjes kunt shoppen bij Oanh’s Winkeltje! Chocolade repen, pizza mixen, fruit juice en kersen snoepjes.. (klik hier om de koopjes te bekijken) Ook zijn de kruidenpotjes t/m zondag in de aanbieding. Bekijk hier mijn favoriete kruidenpotjes voor een georganiseerde keukenla!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Zuurkool zalm flammkuchen

  • Bereidingstijd: 45 minuten
  • Porties: 1 portie
  • Aantal koolhydraten: 4 g khd

Omschrijving

Ik heb deze springvorm gebruikt.

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng het ei met de amandelmeel, xanthaangom, Hüttenkäse en kaas tot een egaal mengsel.

Verdeel het mengsel in een springvorm en bak de bodem 20 minuten in de oven.
Scheur de gerookte zalm in stukjes.
Smeer de creme fraiche over de bodem en verdeel de zuurkool en gerookte zalm erover.
Strooi de Italiaanse kruiden, peper en nog wat geraspte kaas over de flammkuchen en bak het weer 15 minuten in de oven.


Sleutelwoorden: flammkuchen, zalm, zuurkool, glutenvrij, koolhydraatarm, keto, low carb,

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.