Aardbeien crumble

Ik heb deze overheerlijke aardbeien crumble gemaakt. Een heerlijk taartje gevuld met zoet fris fruit. Hij is makkelijk om te maken en leuk om te serveren voor je bezoek als heerlijke dessert, of gewoon stiekem als een feestelijk gebakje bij de koffie of thee. Je kunt de aardbeien vervanger met ander vers fruit. Blauwe bessen en frambozen lijkt mij ook heerlijk! Of als je koolhydraatbeperkt eet is appel en peer ook een echte traktatie.

Ik heb de crumble gemaakt met deze bakvormpjes.

Meer heerlijke crumble recepten vind je hier!

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Aardbeien crumble

  • Bereidingstijd: 40 minuten
  • Porties: 1
  • Aantal koolhydraten: 7 g khd

Ingrediënten

Deeg


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.

Snijd de aardbeien in stukjes en bak het in een pannetje met boter, bruine suikervervanger, vanille en kaneel.
Maak ondertussen het deeg door de amandelmeel te mengen met de roomboter, erythritol, eiwit, xanthaangom en zout.

Verdeel het deeg twee bakvormpjes (houd wat over voor de crumble laag) en schep het aardbeienmengsel erover.
Verdeel de crumble over de aardbeien en bak de aardbeien crumble 20 – 25 minuten goudbruin in de oven.

Garneer de crumble met poedersuikervervanger.


Sleutelwoorden: koolhydraatarm, crumble, low carb, keto, gebak, aardbeien, taart, vlaai

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.