Brownie witte choco caramel fudge!

Tadaa!! Daar is dat de thursday challenge, uitgelopen tot vandaag. Het pakte totaal anders uit dan verwacht. In eerste instantie wilde ik fudge maken, alleen was die niet gelukt, maar ZEKER verrukkelijk! Ik wilde er wel wat mee doen, dus heb ik er een brownie bij gebakken, de “vulling” erbovenop gedaan en here she is! Méga lekker en leuk om te maken. Dus, brownie en witte chocolade caramel met rode vruchten topping! 💝 Dat klinkt voor mij al als een feestje, en de zon vandaag en gisteren.. Wat een genot! Geniet er heerlijk van lieve mensen. Hier komt het recept!
Ik heb deze bakvorm gebruikt. (de gekleurde ingrediënten zijn klikbaar)

Ingrediënten 20 stukjes

1.9 khd per stukje

Brownie:

Vulling:

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 160c.
Smelt de chocolade en meng het met de rest van de ingredienten tot een homogene massa.
Schep het beslag in de bakvorm en bak de brownie 30 minuten in de oven.

Maak de vulling door de slagroom in een pannetje op te warmen met de roomboter, witte chocolade, sukrin, fiber en vanille.
Kook het net zolang op een middelmatig vuurtje tot het geheel is ingedikt, dit kan wel 20-30 minuten duren.

Wel de gelatineblaadjes in een bakje met koud water voor ongeveer 5 minuten en voeg het bij het mengsel in de pan en roer totdat het goed is opgenomen.
Giet het mengsel bovenop de brownie, verdeel de macadamianoten en fruit erover en laat het minimaal 3 uur in de koelkast opstijven.

Geniet! X

One Comment

  1. Hi,

    Ik wil deze heel graag gaan maken maar ik heb alleen sukrin+ hoeveel moet ik daar van gebruiken ipv sukrin rood?

    Groetjes Diana

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.