Chocolade mousse!

Als dessert heb ik deze romige chocolade mousse gemaakt! Ik heb een beetje rode kleurstof gebruikt, maar had achteraf wat meer moeten gebruiken voor een diepere rode kleur aangezien het nu meer roze lijkt. In ieder geval is het helemaal heerlijk geworden! Ik heb de mousse gemakt met deze melk chocolade en witte chocolade.

Heb je deze hot choco pops al gezien? Heerlijk om op te peuzelen of door de hete melk!

Bekijk hier het volledige kerstmenu.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Chocolade mousse!

  • Bereidingstijd: 20 minuten
  • Porties: 4
  • Aantal koolhydraten: 10 g khd per portie

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten

Garnering:


Bereidingswijze

Smelt de chocolade au bain-marie in afzonderlijke bakjes en laat het afkoelen.
Schep de helft van de witte chocolade in een bakje en meng daar de rode kleurstof bij.
Klop de slagroom lobbig. 
Verdeel de slagroom over de bakjes chocolade en klop het tot een romig chocolademousse. 

Schep de mousse in 4 glaasjes en garneer de mousse met rode en groene smarties. 


Sleutelwoorden: mousse, desert, nagerecht, chocolade, kerst, suikervrij

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.