Gisteren heb ik ferrero Rocher gemaakt voor de challege. Super leuk en makkelijk om te maken! Je kunt de nog extra dippen in gesmolten chocolade of bijvoorbeeld door de kokosrasp rollen voor de variatie. Heerlijk als traktatie bij de koffie of thee!
Klik hier voor meer smakelijke recepten.
Bekijk mijn boeken hier voor meer exclusieve recepten.
PrintFerrero rocher
- Bereidingstijd: 30 minuten
- Porties: 20 stuks
- Aantal koolhydraten: 0,4 g khd per ferrero
Ingrediënten
- 60 g smelt chocolade (klik)
- 100 g koolhydraatarme chocopasta (klik)
- 20 g boter op kamertemperatuur
- 75 g hazelnoten
Bereidingswijze
Smelt de chocolade, chocopasta en boter au bain-marie.
Laat het in de koelkast uitharden.
Rooster de hazelnoten in een pan en hak daarna de helft van de hazelnoten fijn.
Maak 20 bolletjes van het chocolade mengsel en stop een hazelnoot in elke bol.
Rol de bolletjes door de fijngehakte hazelnoten.
Je kunt, als je dat lekker vindt, nogmaals de bolletjes door au bain-marie gesmolten chocolade dippen.
Notities
de bolletjes door geraspte kokos rollen is ook heerlijk!
Sleutelwoorden: ferrero, rocher, chocolade, bonbons, koolhydraatarm, keto, low carb,
Heb je mijn ebook snelle en makkelijke recepten al gezien?
Heerlijk!! Ka je ze ook invriezen?
★★★★★
Jazeker! 🙂