Hartige cake/brood

Voor de challenge deze week heb ik deze smaakvolle hartige cake gemaakt! Hoe lekker is dit met een plakje salami, kaas, plakjes tomaat, mozzarella of bijvoorbeeld komkommer.. En hoe lekker is het om te variëren met de ingrediënten! Probeer eens olijven, rode uien of feta. Kortom, je kan alle kanten op met dit heerlijke recept. 

Klik hier voor meer hartige recepten.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Hartige cake/brood

  • Bereidingstijd: 55 minuten
  • Porties: 12
  • Aantal koolhydraten: 2.3 g khd per plakje

Omschrijving

Ik heb de hartige cake in deze bakvorm gebakken.

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.

 


Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd het uitje fijn en pers de knoflook in de pan.
Fruit het uitje en knoflook in een pan met kokosolie.
Snijd ondertussen de paprika, champignon en zongedroogde tomaten in kleine stukjes en voeg het bij de uitjes in de pan.
Rasp de peen en voeg het samen met de tomatenpuree, Italiaanse kruiden, paprikapoeder en peper in de pan en bak het enkele minuten.
Verwarm de oven op 160c
Meng de rest van de ingrediënten tot een egale massa (bewaar de 15g geraspte kaas voor de topping)
Schep de inhoud van de pan bij het mengsel en meng het tot een mooie massa.
Spatel het mengsel in de bakvorm, strooi de geraspte kaas erover en bak de hartige cake 40-45 minuten in de oven.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, brood, hartig, broodjes,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

One Comment

  1. Wat een fijn recept! Kan dit recept zonder eiwitpoeder Oanh.

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.