Hartige koekjes

Ik heb deze overheerlijke hartige koekjes gemaakt. Ze zijn mega smaakvol geworden en ook nog eens makkelijk om te maken. Ze zijn voortreffelijk gekruid en perfect om mee te nemen naar werk of onderweg! De koekjes lijken mij heerlijk met stukjes salami en een beetje tomatenpuree. Een soort pizza koekjes, helemaal leuk! Hier hebben de buren er al lekker van genoten. Ik duik straks weer de keuken in voor een nieuwe voorraad, je vriest ze namelijk eenvoudig in. Voor de mensen die van hartige snacks houden is dit een must-try!

Je kunt deze bakmat gebruiken om de koekjes op te bakken.

Heb je deze crackers al eens geprobeerd? Die zijn ook heerlijk!

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Hartige koekjes

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 15 koekjes
  • Aantal koolhydraten: 0,7 g khd per koekje

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Maal de geraspte kaas met de uien fijn, snijd de zongedroogde tomaten in stukjes en meng het met de rest van de ingrediënten.
Maak 15 hoopjes op de bakmat en bak de koekjes 20a25 minuten goudbruin in de oven.


Sleutelwoorden: koolhydraatarm, koek, koekjes, hartig, koolhydraatarme, glutenvrij, glutenvrije, keto, low carb,

Heb je mijn ebook al gezien?

3 Comments

  1. Avatar foto

    Goedemorgen, ik wil de hartige koekjes maken maar heb geen xanthaangom in
    huis. Waar kan ik dit het beste mee vervangen en in welke hoeveelheid? Ik hoor graag van je. Fijne dag.

  2. Avatar foto

    Is de sambal echt nodig?

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.