Kaneelcakejes met glaze!

Langzaamaan komt de herfst steeds dichterbij en wordt het weer tijd voor heerlijke herfstrecepten, zoals deze lekkere kaneelcakejes. Ze zijn super makkelijk om te maken en passen perfect bij een gezellig high tea of gewoon, als tussendoortje onder het genot van een lekker kopje thee of bakkie pleur. Het ruikt hier al helemaal naar de herfst, wat een voorpret!

Ik heb de cake gebakken met deze bakvorm.

Hier komt het recept:

Ingrediënten 16 cakejes

 1.2 g khd per cakeje

Cake:

Kaneel vulling:

Glaze:

Bereidingswijze:
Verwarm de oven op 160c. Mix de ingrediënten van de cake tot een luchtig en egaal beslag en schep het beslag in de bakvorm.
Meng de ingredienten van de kaneel vulling samen en schep het mengsel speels over het cake mengsel in de bakvorm.
Bak de cake 25 minuten goudbruin in de oven.
Maak ondertussen de glaze door de roomkaas te mengen met de slagroom, sukrin gold en vanille.
Verdeel de glaze over de cake zodra deze klaar is en deels afgekoeld.

Geniet! X

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.