Kaneelcakejes met glaze!

Langzaamaan komt de herfst steeds dichterbij en wordt het weer tijd voor heerlijke herfstrecepten, zoals deze lekkere kaneelcakejes. Ze zijn super makkelijk om te maken en passen perfect bij een gezellig high tea of gewoon, als tussendoortje onder het genot van een lekker kopje thee of bakkie pleur. Het ruikt hier al helemaal naar de herfst, wat een voorpret!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Kaneelcakejes met glaze!

  • Bereidingstijd: 40 minuten
  • Porties: 16
  • Aantal koolhydraten: 1.2 g khd per stuk

Omschrijving

Ik heb de cake gebakken met deze bakvorm.


Ingrediënten

Cake:

Kaneel vulling:

Glaze:


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c. Mix de ingrediënten van de cake tot een luchtig en egaal beslag en schep het beslag in de bakvorm.
Meng de ingredienten van de kaneel vulling samen en schep het mengsel speels over het cake mengsel in de bakvorm.
Bak de cake 25 minuten goudbruin in de oven.
Maak ondertussen de glaze door de roomkaas te mengen met de slagroom, bruine suikervervanger en vanille.
Verdeel de glaze over de cake zodra deze klaar is en deels afgekoeld.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, kaneel, glaze, cake, cakejes,

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.