Koolhydraatarme Bodelais cakejes!

Ik heb deze bodelais cakejes gemaakt waar je eenvoudig je eigen draai aan kan geven. Ik heb bijvoorbeeld cacao eiwitpoeder gebruikt, maar je kan er ook kaneel, espressopoeder voor een mokka twist of vanille aan toevoegen. Je kan er dan ook koolhydraatarm mokka ijs  naast serveren om het nòg feestelijker te maken!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme Bodelais cakejes!

  • Bereidingstijd: 40 minuten
  • Porties: 5
  • Aantal koolhydraten: 2.5 g khd per stuk

Omschrijving

Ik heb deze gezellige bakvormpjes gebruikt.


Ingrediënten

Topping:


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Met de amandelmeel, eiwitpoeder, ei, kwark en erythritol tot een egaal mengsel.
Verdeel het mengsel over de 5 bakvormpjes en bak de bodelais cakejes 25 minuten in de oven.
Laat ze wat afkoelen en snijd dan de bodem van de cakejes recht. zodat ze recht op het bordje staan.
Leg de besjes en frambozen in het kuiltje, garneer de cakejes met poedersuikervervanger en het lekkere karamel of chocoladesausje en geniet!


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, bordelais, gebakje, gebak, dessert,

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.