Koolhydraatarme en glutenvrije kaasstengels!

Koolhydraatarme en glutenvrije kaasstengels!

Vandaag heb ik 2 challenges gemaakt waaronder deze verrukkelijke kaasstengels! Je kan er allerlei twists aan geven. Ik heb gekozen voor een pizza twist en ik vind het heerlijk! Ideaal voor de paasbrunch <3
Eerder heb ik deze paashaasbroodjes ย en deze kaneelbroodjes/zeeuwse bolussenย gemaakt. Ook echte aanraders! ๐Ÿ™‚

Hier komt het recept:

Ingrediรซnten 8 kaasstengels

ย 1,2 khd per kaasstengel

Garnering:

  • 25 g geraspte kaas

Bereidingswijze:

Mix de eiwitten stijf met een snufje zout.
Smelt de mozzarella, roomkaas en boter in een pan.
Verwarm de oven op 180c.
Voeg de Sukrin, pizzamix, wijnsteenbakpoeder, zout, kokosmeel en psylliumvezels bij de stijfgeklopte eiwitten.
Meng het eiwitmengsel met het gesmolten kaas mengsel en meng het tot een deeg.
Rol het deeg tot een plak en snijd de plak in 16 repen. Rol de repen in slierten en draai 2 sliertjes in elkaar tot sierlijke stengels.
Herhaal dit tot de repen op zijn.
Strooi de kaas over de stengels en bak de kaasstengels tot slot 20 minuten in de oven.

Geniet en een fijne Pasen alvast! X

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*