Koolhydraatarme pindakoeken!

Gisteren heb ik voor de challenge ook deze overheerlijke pindakoeken gemaakt! Ze zijn lekker krokant, hebben een bite en zijn heerlijk van smaak. Een mooi recept om mee te variëren. Probeer bijvoorbeeld de koeken in chocolade te dippen, de pinda’s vervangen met amandelschaafsel, kaneel of cacaopoeder te gebruiken ipv vanille of lekkere stukjes chocolade!

Hier komt het recept:

(de gekleurde ingrediënten zijn klikbaar. je shopt nu met 10% korting* op ALLES, dus ook bakvormen, de pannenkoekenmaker en alle food producten met de code BLACKFRIDAY2020 )

Ingrediënten 15 koeken

 0.8 g khd per koek

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten (behalve het eidooirtje en de pinda’s) in de keukenmachine tot een egaal mengsel.
Maak er 15 bolletjes van, druk deze plat en leg ze op een bakmat.
Verdeel de pinda’s over de koeken, druk de pinda’s in de koeken.
Strijk het eidooiertje over de koeken en bak de koeken 15a20 minuten in de oven.

Geniet! X

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.