Pindakoeken!

Gisteren heb ik voor de challenge ook deze overheerlijke pindakoeken gemaakt! Ze zijn lekker krokant, hebben een bite en zijn heerlijk van smaak. Een mooi recept om mee te variëren. Probeer bijvoorbeeld de koeken in chocolade te dippen, de pinda’s vervangen met amandelschaafsel, kaneel of cacaopoeder te gebruiken ipv vanille of lekkere stukjes chocolade!

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme pindakoeken!

  • Bereidingstijd: 30 minuten
  • Porties: 14 koekjes
  • Aantal koolhydraten: 0,9 g khd per koekje


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten (behalve het eidooirtje en de pinda’s) in de keukenmachine tot een egaal mengsel.
Maak er 15 bolletjes van, druk deze plat en leg ze op een bakmat.
Verdeel de pinda’s over de koeken, druk de pinda’s in de koeken.
Strijk het eidooiertje over de koeken en bak de koeken 15a20 minuten in de oven.


Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

6 Comments

  1. Avatar foto

    Lijkt me heerlijk. Ik ga ze maken. Hoe bewaar ik ze het best zodat ze krokant blijven? Invriezen, kan dat? Dank je wel voor het recept.

  2. Avatar foto

    Ze blijven bij mij iet wat zacht. Zijn wel heerlijk, maar zou ze ook wat krokanter willen hebben. En kunnen ze in de vriezer? Anders houd je ze niet zolang goed denk ik?

  3. Avatar foto

    Ik heb de koekjes net gebakken. ze zijn helemaal niet knapperig. Heb het recept tot op de gram gevolgd en heb ze vrij donker gebakken net als op de foto.

  4. Avatar foto

    Hallo Oanh, hoeveel kolenhydraten zitten er in een koek? Of hoe kan ik dat berekenen? Groetjes Jelleke

  5. Avatar foto

    Sorry, zie net dat het er biven staat!

  6. Avatar foto

    Goeden avond, ik vind ze heerlijk heb ze net gemaakt! Klopt het dat ze van binnen zacht zijn? Of zijn ze dan niet helemaal gaar?

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.