Koolhydraatarme pindakoeken!

Gisteren heb ik voor de challenge ook deze overheerlijke pindakoeken gemaakt! Ze zijn lekker krokant, hebben een bite en zijn heerlijk van smaak. Een mooi recept om mee te variëren. Probeer bijvoorbeeld de koeken in chocolade te dippen, de pinda’s vervangen met amandelschaafsel, kaneel of cacaopoeder te gebruiken ipv vanille of lekkere stukjes chocolade!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme pindakoeken!



Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten (behalve het eidooirtje en de pinda’s) in de keukenmachine tot een egaal mengsel.
Maak er 15 bolletjes van, druk deze plat en leg ze op een bakmat.
Verdeel de pinda’s over de koeken, druk de pinda’s in de koeken.
Strijk het eidooiertje over de koeken en bak de koeken 15a20 minuten in de oven.


Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.