Muffins zijn wat mij betreft een van de makkelijkste en lekkerste tussendoortjes! Je kan ze namelijk eenvoudig van tevoren maken en invriezen, meenemen naar je werk of bijvoorbeeld serveren voor je bezoek. Ik heb dit keer voor pumpkin spice gekozen maar je kan net zo makkelijk kiezen voor een ander smaak. Maak er een heerlijke vanille-roomkaas toef bij om het feestje helemaal compleet te maken! Wat is jullie favoriete tussendoortje?
Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
PrintKoolhydraatarme pumpkin spice muffins!
- Bereidingstijd: 35 minuten
- Porties: 6
- Aantal koolhydraten: 3 g khd per muffin
Ingrediënten
- 100 g amandelmeel (klik)
- 25 g kokosmeel (klik)
- 75 g roomkaas
- 30 g erythritol (klik)
- 40 g gesmolten roomboter
- 2 eieren
- 2 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
- 1/2 el kaneel
Topping:
- 2 tl amandelschaafsel
Bereidingswijze
Bereidingswijze:
Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten tot een egaal beslag en verdeel het mengsel over 6 muffin vormpjes.
Strooi het amandelschaafsel over de muffins en bak de muffins 25 minuten in de oven.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, muffin, speculaas, cupcake
Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
Waar is de pumpkin spice dan in dit recept?