Pumpkin spice muffins!

Muffins zijn wat mij betreft een van de makkelijkste en lekkerste tussendoortjes! Je kan ze namelijk eenvoudig van tevoren maken en invriezen, meenemen naar je werk of bijvoorbeeld serveren voor je bezoek. Ik heb dit keer voor pumpkin spice gekozen maar je kan net zo makkelijk kiezen voor een ander smaak. Maak er een heerlijke vanille-roomkaas toef bij om het feestje helemaal compleet te maken! Wat is jullie favoriete tussendoortje?

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Koolhydraatarme pumpkin spice muffins!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 6
  • Aantal koolhydraten: 3 g khd per muffin

Ingrediënten

Topping:

  • 2 tl amandelschaafsel

Bereidingswijze

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten tot een egaal beslag en verdeel het mengsel over 6 muffin vormpjes.
Strooi het amandelschaafsel over de muffins en bak de muffins 25 minuten in de oven.

 


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, muffin, speculaas, cupcake

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

One Comment

  1. Avatar foto

    Waar is de pumpkin spice dan in dit recept?

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.