De Challenge van deze week zijn witte choco blondies geworden! Blondies zijn brownies, maar dan zonder cacao. In plaats daarvan heb ik gekozen voor witte chocolade en vanille en ohhhh wat is ie hemels geworden! Het heeft ook iets weg van een boterkoek omdat hij zo lekker smeuïg is. Probeer de witte chocolade eens te vervangen met deze speculaas pasta. Ook goddelijk lekker!
Of bijvoorbeeld gewoon met speculaaskruiden voor het aankomend sinterklaasfeest? Of wat dacht je van deze pompoen blondies?
Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten.
Print
Koolhydraatarme witte chocolade blondies!
- Bereidingstijd: 30 minuten
- Porties: 9
- Aantal koolhydraten: 1.5 g khd per stuk
Omschrijving
Ingrediënten
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Meng de amandelmeel, eiwitpoeder, xanthaangom en zout.
Meng de rest van de ingredienten erbij tot een egaal beslag.
Giet het beslag in de springvorm en bak de blondie 35a40 minuten in de oven.
Laat de blondie afkoelen en snijd het vervolgens in 9 stukken.
Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, blondies, brownie, brownies, witte, chocolade, cake,
Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
Vraag, kan je eiwit poeder eventueel weglaten of vervangen door vloeibare eiwit? Vind dat het toch altijd een rare smaak afgeeft…
Gaat er echt maar 17.5 gram amandelmeel in? Vind het zo weinig?
Ik heb het recept gemaakt, het is 175 gram amandelmeel. Het is echt heerlijk!!!
Deze zijn echt heerlijk! Echt een aanrader!