Koolhydraatarme witte chocolade blondies!

Yes baby! De Challenge van deze week zijn witte choco blondies geworden! Blondies zijn brownies, maar dan zonder cacao. In plaats daarvan heb ik gekozen voor witte chocolade en vanille en my oh my wat is ze hemels! Het heeft ook iets weg van een boterkoek omdat hij zo lekker goëy is..
En hoe lekker zouden deze zijn met speculaaskruiden voor het aankomend sinterklaasfeest?
Van de 9 stukjes zijn er nog maar 2 over, die staan goed ingepakt en opgeborgen voor morgen!
Zijn jullie al benieuwd naar het recept van deze heerlijkheid?

Hier komt ie:

Ik heb deze bakvorm gebruikt. `

Ingrediënten 9 stukjes

 1.5 khd per stuk

(de gele onderstreepte ingrediënten zijn klikbaar)

Bereidingswijze:

Verwarm de oven op 160c.
Meng de amandelmeel, eiwitpoeder, xanthaangom en zout.
Meng de rest van de ingredienten erbij tot een egaal beslag.
Giet het beslag in de springvorm en bak de blondie 35a40 minuten in de oven.
Laat de blondie afkoelen en snijd het vervolgens in 9 stukken.

Geniet! X

4 Comments

  1. Vraag, kan je eiwit poeder eventueel weglaten of vervangen door vloeibare eiwit? Vind dat het toch altijd een rare smaak afgeeft…

  2. Gaat er echt maar 17.5 gram amandelmeel in? Vind het zo weinig?

  3. Ik heb het recept gemaakt, het is 175 gram amandelmeel. Het is echt heerlijk!!!

  4. Deze zijn echt heerlijk! Echt een aanrader!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.