Krentenbroodjes!

Ik heb vanochtend deze overheerlijke en schattige krentenbroodjes gebakken. Heerlijk voor het kerstontbijt met een vleug appel en kaneel. De broodjes zijn lekker zacht en smeuïg door de appel en heeft iets weg van een cakeje. Wij hebben hier in ieder geval heerlijk feestelijk ontbeten!

Klik hier voor meer broodjes recepten.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Krentenbroodjes!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 6
  • Aantal koolhydraten: 6 g khd er portie

Omschrijving

Ik heb de broodjes met deze bakvorm gebakken.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Wel de krentjes in een bakje met heet water.
Snijd de appel fijn en meng het met de rest van de ingrediënten tot een egaal mengsel. Verdeel het mengsel over de 6 vormpjes en bak de krentenbroodjes 25 minuten goudbruin in de oven.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, krenten, rozijn, rozijnen, brood, broodjes

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

One Comment

  1. Avatar foto

    Ik heb ze gebakken, 2×2 ingevroren en 1×2 wil ik voor morgen bewaren. Hoe kan ik dat het beste doen. In of buiten de koelkast?

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.