Krentenbroodjes!

Ik heb vanochtend deze overheerlijke en schattige krentenbroodjes gebakken. Heerlijk voor het kerstontbijt met een vleug appel en kaneel. De broodjes zijn lekker zacht en smeuïg door de appel en heeft iets weg van een cakeje. Wij hebben hier in ieder geval heerlijk feestelijk ontbeten!

Ik heb de broodjes met deze bakvorm (klik hier) gebakken.

Ingrediënten 6 broodjes

6 g khd per broodje

Bereidingswijze:
Verwarm de oven op 160c.
Wel de krentjes in een bakje met heet water.
Snijd de appel fijn en meng het met de rest van de ingrediënten tot een egaal mengsel. Verdeel het mengsel over de 6 vormpjes en bak de krentenbroodjes 25 minuten goudbruin in de oven.

Enjoy! X

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.