Lemon poppy muffins

Ik heb vandaag deze overheerlijke Lemon poppy muffins gebakken voor de challenge! Lekker zacht met een fris vleugje citroen, vanille en de poppy maanzaad. Ideaal om te maken vandaag aangezien het weer lekker druilerig is! De muffins zijn ook eenvoudig in te vriezen, maak ze dan wel zonder de frosting! 

Bekijk hier meer muffin recepten.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor exclusieve recepten.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Lemon poppy muffins

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 6
  • Aantal koolhydraten: 1.2 g khd per muffin

Omschrijving

Ik heb de muffins gebakken met deze bakvorm.


Ingrediënten

Optioneel:


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng alle ingrediënten tot een egaal en luchtig mengsel en verdeel het over 6 muffin vormpjes.
Bak de muffins 25 minuten goudbruin in de oven.

Laat de muffins afkoelen en maak ondertussen de frosting door alle ingrediënten te mengen tot een mooie crèmige frosting. Verdeel de frosting over de muffins zodra deze zijn afgekoeld.


Sleutelwoorden: koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, muffin, cupcake, lemon, poppy, citroen,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.