Vanochtend maakte ik deze heerlijke glutenvrije en koolhydraatarme naan broodjes. Ze zijn heerlijk in combinatie met een smaakvolle curry of je kunt de broodjes ook vullen met een mengsel van bijvoorbeeld feta en spinazie of kaas.
Klik hier voor smaakvolle curry recepten.
Heb je deze super handige kruidenpotjes al gezien? Perfect voor een georganiseerde en overzichtelijke keukenla of keukenkast!
Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten!
Naan brood
- Bereidingstijd: 30 minuten
- Porties: 3 stuks
- Aantal koolhydraten: 2,6 g khd per brood
Ingrediƫnten
- 200 g geraspte mozzarella
- 80 g roomkaas
- verse koriander
- 1 teentje knoflook
- 1 ei
- 100 g amandelmeel (klik)
- 1 tl wijnsteenbakpoeder (klik)
- snufje zout
Bereidingswijze
Smelt de geraspte mozzarella met de roomkaas in de magnetron.
Snijd het teentje knoflook en koriander fijn en meng het met de rest van de ingrediƫnten door de gesmolten kaas.
Verwarm de oven op 160c.
Maak 3 naan broden van het deeg en bak broodjes 15 a 20 minuten goudbruin in de oven.
Sleutelwoorden: koolhydraatarm, glutenvrij, low carb, keto, naan, brood, curry,
Heb je mijn ebook snelle en makkelijke recepten al gezien?