Paas gebakjes met abrikozenjam!

Voor de challenge van deze week heb ik mini gebakjes gemaakt voor Pasen! Het zijn heerlijke smeuïge cakejes geworden, met daarbovenop een creamy topping met een smaakvolle koolhydraatarme abrikozen jam. Lekker voor bij de thee, een brunch of een high tea!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Paas gebakjes met abrikozenjam!

  • Bereidingstijd: 40 minuten
  • Porties: 16
  • Aantal koolhydraten: 1.8 g khd per stukje

Omschrijving

Ik heb de paas gebakjes met deze bakvorm gebakken.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng de amandelmeel, eiwitpoeder, sukrin, eieren, kwark, vanille, wijnsteenbakpoeder, zout en roomboter tot een egale massa.
Schep het geheel in de bakvorm en bak de cake 35 minuten in de oven.

Laat de cake afkoelen en mix de roomkaas met de Sukrin en vanille voor ongeveer 2 minuten.

Snijd de cake in 16 stukjes en verdeel het roomkaasmengsel over de stukjes met daarbovenop de abrikozenjam.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, abrikozen, gebakjes, cake, cakejes, pasen,

6 Comments

  1. K Post-Plasmeijer

    Is deze dan ook koolhydraat arm?

  2. Kan je het ook invriezen?

  3. Ik ben in mijn vakantiehuisje en heb hier geen Sukrin rood. Kan ik het vervangen door iets anders?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.