Paas taart met chocolade paaseitjes

Vandaag ben ik op tijd gaan bakken om te genieten van dit prachtige weer! We hebben heerlijk in de tuin gerommeld en genoten van het zonnetje met wat gezellige bellenblaas bubbels en waterpret. Laat die zomer maar komen!
Maar eerst wordt het Pasen en daar hoort uiteraard een heerlijk taartje bij. Helemaal Pasen-proof met de gezellige pastel kleurtjes en de smakelijke koolhydraatarme paaseitjes uit mijn winkeltje die deze week in de aanbieding zijn! De taart heeft een bodem van brownie en een romige vulling met een vleugje vanille en framboos. Helemaal lekker!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Paas taart met chocolade paaseitjes

  • Bereidingstijd: 4 uur
  • Porties: 12
  • Aantal koolhydraten: 2.1 g khd per portie

Omschrijving

Ik heb de taart gebakken met deze springvorm.


Ingrediënten

Vulling:

Optioneel: Frambozen of rode kleurstof


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Meng de ingrediënten van de brownie bodem tot een homogene massa, verdeel het mengsel in de springvorm. Bak de bodem 25 minuten in de oven en laat het afkoelen buiten de oven.
Week de gelatineblaadjes in een bakje met water.
Maak ondertussen de vulling door de slagroom lobbig te mengen. Voeg vervolgens de rest van de ingrediënten toe en mix het tot een lobbig en luchtig mengsel. Verdeel het mengsel in tweeën en meng bij het ene mengsel de frambozen voor een mooie roze kleur.
Verwarm de gelatineblaadjes in een pannetje met 3 el water. Giet het gelatine mengsel in beide mengsels.
Verdeel het mengsel speels over de bodem en laat de taart minimaal 3 uur in de koelkast opstijven.
Garneer de taart met deze koolhydraatarme paaseitjes, wat vers fruit en strooi er poedersuikervervanger over.


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, pasen, paas, taart,

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.