Pompoen pap met speculaaskruiden

Woensdag heb ik deze heerlijke pompoen pap gemaakt. Hij is verrassend lekker en helemaal perfect passend bij het hefstige weer! De pap is heerlijk van smaak. Pompoen met een vleugje vanille en de speculaaskruiden maakt deze pap helemaal compleet. Wat een verwennerij!

Heb je deze bloemkoolpap al gezien?

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Pompoen pap met speculaaskruiden

  • Bereidingstijd: 25 minuten
  • Porties: 1
  • Aantal koolhydraten: 6 g khd

Ingrediënten


Bereidingswijze

Schil de pompoen en snijd het in blokjes.
Kook de pompoen beetgaar en pureer de pompoen.
Meng ondertussen de melk in de pan met de rest van de ingrediënten en kook het geheel tot het is ingedikt.
Voeg als laatst de pompoen erbij en draai het vuur uit wanneer het een mooie pap is geworden.

Garneer de pap eventueel met kokosfakes, pitjes, zaden en vers fruit


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, pompoen, pap, ontbijt

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.