Suikervrije, Glutenvrije en koolhydraatarme Almond Magnums!

Deze week heb ik deze super leuke en lekkere magnums gemaakt voor de Challenge! Ze zijn makkelijk en ook onwijs leuk om te maken! Ik heb ze zonder ijsmachine gemaakt. Als je er wel eentje hebt worden ze vast nòg romiger. Daar kunnen we wel wat mee de aankomende zomer niet!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Suikervrije, Glutenvrije en koolhydraatarme Almond Magnums!

  • Bereidingstijd: 3,5 uur
  • Porties: 4
  • Aantal koolhydraten: 6 g khd

Omschrijving

Ik heb deze ijsvormpjes gebruikt.

 


Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de melk met de slagroom, erythritol en vanille in een pannetje.
Week het gelatineblaadje ondertussen in een bakje koud water.
Draai het vuur uit, doe de eidooiers in het pannetje en roer het enkele minuten.
Doe het gelatineblaadje in de pan en roer totdat het is opgelost.
Verdeel het mengsel over de 4 magnum vormpjes en leg het ongeveer 3 uur in de vriezer.

Smelt dan de chocolade au-bain marie en hak de amandelen in mini stukjes.
Haal de ijsjes uit de vormpjes en bedek de ijsjes in de chocolade (laat wel eerst de chocolade wat afkoelen) en strooi er dan gauw stukjes amandel over. (door de kou van het ijsje stolt de chocolade snel)
Herhaal dit bij de andere ijsjes en leg ze vervolgens nog 5 minuten in de vriezer.

 


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, magnum, almond, magnums, ijs, ijsjes, amandel,

3 Comments

  1. Willy van Dijkhuizen

    Tot hoe warm moet de melk met de slagroom verwarmd worden?
    Moet dit mengsel koken en zo ja stollen de eierdooiers dan niet?

    Hartelijke groet,
    Willy

  2. Als ik ipv gelatine agar agar wil gebruiken, hoeveel heb ik dan nodig?

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.