Taai Taai!

Ohhhh het is gelukt, overheerlijke koolhydraatarme taai taai zonder toegevoegde suikers maar gemaakt met deze stroop vervanger!!
Het was me even een zoektocht, maar dat was het dubbel en dwars waard want wat zijn ze verrukkelijk. Het ruikt hier naar de pepernoten fabriek van sinterklaas!

Ik ben benieuwd wat jullie van de taai taai vinden. Wij vinden ze in ieder geval heerlijk!

Meer sinterklaas recepten vind je hier!

Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Taai Taai!

  • Bereidingstijd: 1 uur
  • Porties: 4 stuks
  • Aantal koolhydraten: 1.5 g khd per stuk

Omschrijving

Klik op de gekleurde ingrediënten om te zien welke producten ik gebruik.


Ingrediënten


Bereidingswijze

Meng alle ingrediënten tot een egaal mengsel.
Schep het mengsel in vershoudfolie, sluit het af en laat het ongeveer 30 minuten in de koelkast staan.
Verwarm de oven op 160c.
Verdeel het mengsel in 4 taai taai vormen op een bakmatje.
Bak de taai taai ongeveer 20-25 minuten in de oven tot ze mooi goudbruin zijn geworden.


Notities

Tip: Als het deeg te plakkerig is helpt het om je handen nat maken!

Sleutelwoorden: taai taai, sinterklaas, pepernoten, kruidnoten, koolhydraatarm, lowcarb,

Deel, Tag en win!

Heb je een recept gemaakt uit de kookboeken of website?
Deel je creaties gezellig in de Facebookgroep en/of op Instagram 
en maak elke maand kans op een giftcard ter waarde van €50,- te besteden bij www.oanhswinkeltje.nl 
Vergeet mij niet te taggen zodat ik je niet kan missen!

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.