Zachte luchtige aardbeien cakejes!

Gisteren heb ik deze heerlijke aardbeientaart gemaakt en deze super luchtige aardbeien cakejes. Ik heb er eiwitten voor gebruikt, die stijfgeklopt en gemixt met de rest van de ingrediënten. De eidooiers heb ik weer gebruikt voor deze verrukkelijke crème brûlée! De cakejes zijn een echte must-bake en perfect om te maken voor bijvoorbeeld moederdag.

Ik heb de cakejes gebakken met deze bakvorm.

Bekijk mijn kookboeken hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Zachte luchtige aardbeien cakejes!

  • Bereidingstijd: 45 minuten
  • Porties: 16 stukjes
  • Aantal koolhydraten: 0,6 g khd per stuk

Ingrediënten


Bereidingswijze

Splits de eieren en mix de eiwitten stijf met een snufje zout.
Verwarm de oven op 160c.
Snijd de aardbeien in plakjes en zet het apart.
Meng de stijfgeklopte eiwitten met de rest van de ingrediënten en schep het mengsel in de bakvorm.
Verdeel de plakjes aardbeien over het mengsel en bak de cake 25 a 30 minuten goudbruin in de oven.

Laat de cake afkoelen en snijd het in 16 stukjes. Garneer de cake eventueel met poedersuikervervanger. 


Sleutelwoorden: koolhydraatarm, cake, cakejes, aardbeien, keto, low carb, glutenvrij

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.