Donuts!

Ik heb deze heerlijke donuts gemaakt. Ze zijn helemaal perfect en een goede basis voor allerlei lekkere smaakjes! Ik heb er een kaneel twist aan gegeven, speculaas/koekkruiden twist, chocolade twist en een glazuurtje van poedersuikervervanger.

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Donuts!

  • Bereidingstijd: 35 minuten
  • Porties: 5 donuts
  • Aantal koolhydraten: 1.5 g khd per donut (excl. topping)

Omschrijving

Ik heb deze bakvormpjes gebruikt


Ingrediënten

Toppings:


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Smelt de boter en meng het amandelmeel, eiwitpoeder, de eieren, roomkaas, erythritol, wijnsteenbakpoeder, zout en vanille tot een egaal mengsel.
Verdeel het mengsel over 5 donut vormpjes en bak de donuts 25 minuten in de oven.
Doe de toppings op de donuts (laat de chocolade uitharden in de koelkast) en geniet!


Sleutelwoorden: Koolhydraatarm, keto, low carb, glutenvrij, donut, donuts,

7 Comments

  1. Deze net gemaakt…. en wat zijn ze lekker.
    Heb er een paar met normaal deeg gemaakt en een paar met koekkruiden.
    Ze zijn echt onwijs lekker en een aanrader.

  2. WoW dit word mijn nieuwe verslaving!
    Ik heb ze in mijn tefal mulitigrill gemaakt met de donut platen.
    Na drie minuten zijn ze al klaar!! Heerlijk en snel.

  3. lynsey de goede

    Ja heerlijk!! Maar kun je ze invriezen?

    Deze ga ik vaker maken 😍

  4. Heb ze net gemaakt en natuurlijk meteen even geproefd. Heerlijk, ga ik zeker vaker maken.

  5. Ze zijn heerlijk maar de volgende dag waren ze taai heb je een bewaar tip voor me ?
    Alvast bedankt groetjes

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.