Groente wraps!

Deze wraps zijn heerlijk om te eten met bijvoorbeeld deze Mexicaanse ovenschotel of chili con carne!
Ze zijn ook heerlijk voor de lunch met je favoriete salade of belegjes. Ik heb courgette en bloemkool gebruikt, maar de wraps zijn ook heerlijk met bijvoorbeeld broccoli of wortelpeterselie!

De wraps zijn lekker kruidig en daarbij ook flexibel. Ze scheuren niet snel dankzij deze psylliumvezels. Een ideaal ingrediënten voor het maken van crackers, broodjes en wraps.

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Groente wraps!

  • Bereidingstijd: 25 minuten
  • Porties: 4
  • Aantal koolhydraten: 3 g khd per wrap

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven op 160c.
Rasp de bloemkool en courgette fijn, wring het vocht uit de rasp met behulp van een theedoek en meng het met de rest van de ingrediënten.
Maak 4 bollen van het mengsel en leg het op een vel bakpapier.
Leg er nog een vel bakpapier over en druk de balletjes aan tot 4 ronde wraps.
Bak de wraps 10 minuten in de oven.


One Comment

  1. Avatar foto

    Welke tomatenpuree gebruik je voor deze wrap??

Laat reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.