Deze wraps zijn heerlijk om te eten met bijvoorbeeld deze Mexicaanse ovenschotel of chili con carne!
Ze zijn ook heerlijk voor de lunch met je favoriete salade of belegjes. Ik heb courgette en bloemkool gebruikt, maar de wraps zijn ook heerlijk met bijvoorbeeld broccoli of wortelpeterselie!
De wraps zijn lekker kruidig en daarbij ook flexibel. Ze scheuren niet snel dankzij deze psylliumvezels. Een ideaal ingrediënten voor het maken van crackers, broodjes en wraps.
Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
PrintGroente wraps!
- Bereidingstijd: 25 minuten
- Porties: 4
- Aantal koolhydraten: 3 g khd per wrap
Ingrediënten
- 75 g bloemkool
- 175 g courgette
- 15 g kokosmeel (klik)
- 1 ei
- 10 g tomatenpuree
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl knoflookpoeder
- 1/2 tl uienpoeder
- 1/4 tl komijnpoeder
- snufje oregano
- snufje chilipoeder
- 25 g geraspte kaas
- 1 tl psylliumvezels (klik)
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c.
Rasp de bloemkool en courgette fijn, wring het vocht uit de rasp met behulp van een theedoek en meng het met de rest van de ingrediënten.
Maak 4 bollen van het mengsel en leg het op een vel bakpapier.
Leg er nog een vel bakpapier over en druk de balletjes aan tot 4 ronde wraps.
Bak de wraps 10 minuten in de oven.
Welke tomatenpuree gebruik je voor deze wrap??
★★★★★