Ik heb deze heerlijke en makkelijke Hollandse garnalen gemaakt met cocktailsaus als tussengerecht voor de kerst. Hij kan ook perfect door als voorgerecht en zo in elkaar getoverd! Ik heb de cocktailsaus gemaakt met deze suikervrije ketchup.
Als hoofdgerecht heb ik dit overheerlijke gerecht gemaakt. Intens genieten!
Bekijk hier het volledige kerstmenu.
Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
PrintHollandse garnalen met cocktailsaus
- Bereidingstijd: 15 minuten
- Porties: 4
- Aantal koolhydraten: 2,4 g khd per portie
Ingrediënten
- 2 el olijfolie
- 40 g rucola
- 300 g avocados (2 stuks)
- 60 g mayonaise
- 40 g suikervrije ketchup (klik hier)
- snuf chilipoeder
- snuf paprikapoeder
- snuf peper
- 300 g Hollandse garnalen
- 4 tomaatjes
Bereidingswijze
Sprenkel olijfolie over de rucola en verdeel het over 4 bordjes.
Halveer de avocados, snijd het in mooie plakjes en leg de plakjes op de rucola.
Meng de mayonaise, ketchup en kruiden tot een smakelijke cocktailsaus en verdeel het over de avocados met daarbovenop de Hollandse garnalen.
Garneer het geheel met de tomaatjes.
Notities
Je kunt het gerecht mooi op een bordje serveren of in mooie glaasjes!
Sleutelwoorden: Hollandse, garnalen, voorgerecht, amuse, salade, cocktail, cocktailsaus,
Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!