Hollandse garnalen met cocktailsaus

Ik heb deze heerlijke en makkelijke Hollandse garnalen gemaakt met cocktailsaus als tussengerecht voor de kerst. Hij kan ook perfect door als voorgerecht en zo in elkaar getoverd! Ik heb de cocktailsaus gemaakt met deze suikervrije ketchup.

Als hoofdgerecht heb ik dit overheerlijke gerecht gemaakt. Intens genieten!

Bekijk hier het volledige kerstmenu.

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Hollandse garnalen met cocktailsaus

  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Porties: 4
  • Aantal koolhydraten: 2,4 g khd per portie

IngrediΓ«nten

  • 2 el olijfolie
  • 40 g rucola
  • 300 g avocados (2 stuks)
  • 60 g mayonaise
  • 40 g suikervrije ketchup (klik hier)
  • snuf chilipoeder
  • snuf paprikapoeder
  • snuf peper
  • 300 g Hollandse garnalen
  • 4 tomaatjes

Bereidingswijze

Sprenkel olijfolie over de rucola en verdeel het over 4 bordjes.
Halveer de avocados, snijd het in mooie plakjes en leg de plakjes op de rucola.
Meng de mayonaise, ketchup en kruiden tot een smakelijke cocktailsaus en verdeel het over de avocados met daarbovenop de Hollandse garnalen.
Garneer het geheel met de tomaatjes.


Notities

Je kunt het gerecht mooi op een bordje serveren of in mooie glaasjes!

Sleutelwoorden: Hollandse, garnalen, voorgerecht, amuse, salade, cocktail, cocktailsaus,

Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.