Koolhydraatarme paasbroodjes!

Koolhydraatarme paasbroodjes!

Gisteren heb ik  fantastische Zeeuwse bolussen gemaakt en met hetzelfde deeg heb ik deze schattige paashaasbroodjes gemaakt! Wederom zonder amandelmeel en absoluut niet droog 😉 Je kan alle kanten op met dit recept. Maar met deze 2 recepten heb je al een aardig gezellig paasontbijt op tafel getoverd vinden jullie ook niet? Ik zal in de aankomende dagen nog een veelgevraagd recept maken waarmee je het paasontbijt helemaal compleet maakt. So stay tuned!

Voor nu in ieder geval het recept van deze leuke paashaasbroodjes 🙂

Ingrediënten 8 paasbroodjes

0,9 khd per paasbroodje

Garnering:

  • Rozijntjes

 

Bereidingswijze:

Mix de eiwitten stijf met een snufje zout.
Smelt de mozzarella, roomkaas en boter in een pan.
Verwarm de oven op 180c.
Voeg nadat de kaas gesmolten is de Sukrin, wijnsteenbakpoeder, zout, kokosmeel en psylliumvezels toe, daarna de stijfgeklopte eiwitten en meng het tot een deeg.
Verdeel het deeg in 8 bolletjes en druk het een beetje plat.
Snijd een inkeping en maak er oor vormpjes van.
Maak oogjes met de rozijntjes en bak de paasbroodjes tot slot 25 minuten in de oven.

Geniet en een fijne Pasen alvast! X

2 Reacties

  1. Hoe kan je mozzarella raspen?

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*