Zoete wafels zonder amandelmeel!

Ik heb deze smakelijke zoete wafels gemaakt met deze zonnebloemmeel. In vergelijking met amandelmeel neemt zonnebloemmeel veel meer vocht op. Het is dus niet 1:1 te vervangen, maar zeker een goed alternatief voor amandelmeel! Deze wafels heb ik gemaakt met bessen en frambozen uit de vriezer met een vleug vanille. Ze zijn natuurlijk ook verrukkelijk met stukjes chocolade, cacaopoeder, koekkruiden of kaneel!

Ik heb de wafels in een wafelijzer gebakken. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor bijvoorbeeld deze BPA-vrije wafel bakvorm.

Klik hier voor meer wafel recepten!

Bekijk mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!

Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Zoete wafels zonder amandelmeel!

  • Bereidingstijd: 15 minuten
  • Porties: 3
  • Aantal koolhydraten: 2,3 g khd per wafel

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm het wafelijzer.
Meng alle ingrediënten en schep 1/4e deel van het mengsel per wafelvorm.
Bak de wafels goudbruin in het ijzer.

Garneer de wafels eventueel met poedersuikervervanger of een verse dot slagroom.


Notities

Je kunt de wafels ook prima invriezen!

Sleutelwoorden: koolhydraatarm, low carb, keto, wafel, wafels, zoet, zonnebloem, meel, zonnebloemmeel, glutenvrij

Laat reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe rating

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.