Koolhydraatarme Kaiserschmarrn!

Koolhydraatarme Kaiserschmarrn!


Afgelopen woensdag heeft Cora het verzoekje ingediend voor Kaiserschmarrn.
Ik heb voor de challenge een aardbeienslof gemaakt, (klik hier voor het recept) maar vond het vandaag leuk en vooral lekker om Kaiserschmarrn te eten voor de lunch! Ideaal voor het aankomend weekend!
Hij is lekker fluffy en makkelijk om te maken. Ik hoop dat je er blij mee bent Cora, ik in ieder geval wel! πŸ˜‰

Hier komt het recept:

IngrediΓ«nten 2 personen

Β 3.5khd per persoon

Bereidingswijze:

Splits de eieren en klop de eiwitten stijf met een snufje zout.
Meng de kokosmeel met de wheypoeder, psylliumvezels, sukrin en vanille-extract.
Voeg de eidooiers en de melk toe en meng het tot een egaal beslag.
Spatel de eiwitten er luchtig door.
Verwarm wat kokosolie in een pan en giet de helft van het beslag in de pan.
“snijd” de Kaiserschmarrn in pizzapunten als de onderkant goudbruin is en vouw de pizzapunten als het ware dubbel.
Draai ze af en toe om totdat ze mooi goudbruin zijn geworden.
Herhaal dit nogmaals met het overgebleven beslag.
Garneer tot slot de Kaiserschmarrn met alles wat je lekker vindt!

Geniet! X

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*