Ik heb deze wraps gemaakt voor de lunch en belegd met wat we nog in de koelkast hebben liggen. Kruidenroomkaas, rucola, paprika en komkommer, maar als we nog gerookte zalm of kipfilet hadden was het er ook heerlijk bij! De wraps zijn heerlijk om te eten als avondeten met bijvoorbeeld deze Mexicaanse ovenschotel of chili con carne!
De wraps zijn makkelijk om te maken en ook nog eens vegan! Maar als je geen zin hebt om wraps te maken kun je ook deze koolhydraatarme wraps bestellen.
Klik hier voor een recept voor groente wraps!
Bekijk mijn kookboek hier voor meer exclusieve recepten!
PrintWraps!
- Bereidingstijd: 20 minuten
- Porties: 4 stuks
- Aantal koolhydraten: 1 g khd per wrap
Ingrediënten
- 100 g lijnzaadmeel (klik)
- 20 g kokosmeel (klik)
- 15 g gesmolten kokosolie of gesmolten roomboter
- 1/2 tl Italiaanse kruiden
- 1/2 tl xanthaangom (klik)
- snufje zout
- 190 ml heet water
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 160c hetelucht.
Meng de droge ingrediënten en schenk vervolgens de boter en het water bij het geheel.
Kneed het tot een stevig deeg.
Maak 4 bollen van het mengsel en leg het op een vel bakpapier.
Leg er nog een vel bakpapier over en druk de balletjes aan tot 4 ronde wraps. (gebruik eventueel een deegroller)
Bak de wraps 5 minuten aan elke kant in de oven.
Sleutelwoorden: koolhydraatarm, wrap, wraps, tortilla, Mexicaans,
Bestel mijn nieuwste kookboek hier voor meer exclusieve recepten!